Zenezsenik- Kortárs zeneszerzők rajongói oldala

Szeretettel üdvözlök minden erre járót! A blog célja nem más, mint olyan zeneszerzők népszerűsítése, kiket nagyon szeretek. Mind a komolyzene, a szimfonikus zenei világ, vagy pedig az opera-rock opera és musical képviselői. Mért hoztam létre a honlapot? Mert úgy gondolom ezek olyan kortársak, akik megérdemlik az elismerést, ha csak azzal, hogy ismerik és becsülik őket az emberek. Vegyesen lesznek itt külföldi és magyar zeneszerzők is. Célom a MINŐSÉGI musical, illetve filmzenék és opera bemutatása (tehát aki SP vagy Oltári Srácok rajongó, rossz helyen jár) Első sorban a következő emberekkel fogok foglalkozni: John Willaims, Paul Romero, Sir Andrew Lloyd Webber, Sylvester Levay, Szörényi Levente, Dés László, Guba Tamás Cervantes és végül, de nem utolsó sorban: Jim Steinman. Jó szórakozást a zenéikhez!

Friss topikok

Archívum

HTML

Guba Tamás

2010.10.23. 19:12 | zenezsenik | Szólj hozzá!

Nos, vele egy kicsit nehezebb dolgom van/volt. Nem olyan népszerű mint a többi említett zeneszerző az oldalon, így nincs is sok infó wikipédián róla.

 

Guba Tamás- 1990. október 18-án született Budapesten. A hírek szerint jelenleg színésznek tanul a Nemes Nagy Ágnes humán-szakközépiskolában, mely egy OKJ-s színész tanfolyammal van kiegészítve. Műveit úgy publikája, hogy nevét kiegészíti Cervantes-re (oka nem ismert).

Alapjáraton költő, verseket és novellákat ír. Bár a hírek szerint vőfélykedéssel és pankrációval is foglalkozik, de nem tudom mennyire igaz ez.

 

Ez az amit sikerült róla kiderítenem. Én is véletlen találkoztam a zenéivel. Hogy akkor mért teszem ki őt is az oldalra? Mert tetszik, és megmutatom másoknak, hátha nekik is tetszik.

 

Sajnos csak rövid műveket találtam tőle, de amit találtam belinkelek:

Kóstoló műveiből:

 

 

 

Címkék: tamás guba boszorkány cervantes

A bejegyzés trackback címe:

https://zenezsenik.blog.hu/api/trackback/id/tr32393712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása