Zenezsenik- Kortárs zeneszerzők rajongói oldala

Szeretettel üdvözlök minden erre járót! A blog célja nem más, mint olyan zeneszerzők népszerűsítése, kiket nagyon szeretek. Mind a komolyzene, a szimfonikus zenei világ, vagy pedig az opera-rock opera és musical képviselői. Mért hoztam létre a honlapot? Mert úgy gondolom ezek olyan kortársak, akik megérdemlik az elismerést, ha csak azzal, hogy ismerik és becsülik őket az emberek. Vegyesen lesznek itt külföldi és magyar zeneszerzők is. Célom a MINŐSÉGI musical, illetve filmzenék és opera bemutatása (tehát aki SP vagy Oltári Srácok rajongó, rossz helyen jár) Első sorban a következő emberekkel fogok foglalkozni: John Willaims, Paul Romero, Sir Andrew Lloyd Webber, Sylvester Levay, Szörényi Levente, Dés László, Guba Tamás Cervantes és végül, de nem utolsó sorban: Jim Steinman. Jó szórakozást a zenéikhez!

Friss topikok

Archívum

HTML

Kész!

2010.10.23. 20:42 | zenezsenik | Szólj hozzá!

Nos, készen lett a blog. Egyelőre még elég kezdetleges de remélem megteszi. A többi hozzászólásban olvashattok a zeneszerzőkről és hallgathatjátok a zenéiket. Fentről lefelé haladva a következő a sorrend: Lévay, Dés, Romero, Guba, Szörényi, Steinman, Webber és Williams. A sorrendnek nincs konkrét oka, véletlen alakult így ki. Lehet, hogy majd később, hozzáveszem a csapathoz Danny Elfmant és Frank Wilhornt. És gondolkozom azon, hogy legyen a honlapnak egy könnyű zenei testvére ami David Garett hegedű virtuózzal, a Kis Pál és a borzzal, a Csemer Boglárka quartettel és egyéb társulatokkal fog foglalkozni. Persze ez még nem biztos.

Jó szórakozást a 8 művészúr zenéihez!

 Utóirat: Romero-ról és Gubáról kevés dolgot találtam. Aki tud kérem segítsen nekem! Előre is köszönöm!

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://zenezsenik.blog.hu/api/trackback/id/tr672393918

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: free xbox live gold codes 2018.04.22. 10:50:43

TOP10 zenész cameo EVÖR - B-oldal

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása