Zenezsenik- Kortárs zeneszerzők rajongói oldala

Szeretettel üdvözlök minden erre járót! A blog célja nem más, mint olyan zeneszerzők népszerűsítése, kiket nagyon szeretek. Mind a komolyzene, a szimfonikus zenei világ, vagy pedig az opera-rock opera és musical képviselői. Mért hoztam létre a honlapot? Mert úgy gondolom ezek olyan kortársak, akik megérdemlik az elismerést, ha csak azzal, hogy ismerik és becsülik őket az emberek. Vegyesen lesznek itt külföldi és magyar zeneszerzők is. Célom a MINŐSÉGI musical, illetve filmzenék és opera bemutatása (tehát aki SP vagy Oltári Srácok rajongó, rossz helyen jár) Első sorban a következő emberekkel fogok foglalkozni: John Willaims, Paul Romero, Sir Andrew Lloyd Webber, Sylvester Levay, Szörényi Levente, Dés László, Guba Tamás Cervantes és végül, de nem utolsó sorban: Jim Steinman. Jó szórakozást a zenéikhez!

Friss topikok

Archívum

HTML

Paul Anthony Romero

2010.10.23. 19:30 | zenezsenik | Szólj hozzá!

Paul Romero

 

Ő egy klasszikus zeneszerző, aki főleg opera stílusú zenéket ír filmekhez és játékokhoz, továbbá klasszikus zongorista.

Romero három éves kora óta zongorázik, 11 évesen debütált, mint zongorista egy Mozart hangversenyen. Tizenhárom évesen komponálta első saját szerzeményét.

Zenéje leginkább az EverQuest-ből és a Heroes of might and magic sorozatból lehet ismerős.

Sajnos róla se találtam sok információt ezenkívül.

 

Kóstoló munkásságából:

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zenezsenik.blog.hu/api/trackback/id/tr962393773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása